Млада жена, избягала от войната в Украйна, роди третото си дете

...
Млада жена, избягала от войната в Украйна, роди третото си дете
Коментари Харесай

Жена, избягала от войната в Украйна, роди във Варна |

Млада жена, избягала от войната в Украйна, роди третото си дете в " Майчин дом " във Варна, оповестява Българска национална телевизия. 

Майката и новороденото момиченце са добре, а фамилията е настанено в хотел в Балчик.

36-годишната Шорена Пилпани и фамилията ѝ напуснали Одеса на 24-и февруари, в първия ден на войната. Това е четири дни преди термина на бебето. Пътували дълго, до момента в който стигнат до България.

" Тръгнах с майка ми, двете ми деца, брачна половинка ми и моя племенник. Ден преди този момент сестра ми отпътува за Грузия по работа и детето остана с мен ", споделя дамата. 

Пилпани трябвало да роди по натурален път, само че заради стреса и изтощителното пътешестване бебето сменило ситуацията си и лекарите били безапелационни, че е нужна интервенция.

Новороденото момиченце носи името Анна. Пилпани споделя, че е ангел на мира и е щастлива, че е родила в болница, на несъмнено място, а не в някое бомбоубежище в Одеса: 

" Когато майката ражда, би трябвало да мисли за бебето, а не какво става над главата ѝ. Не знаеш къде ще падне бомбата. Благодаря на Бога, че съм тук през днешния ден, в сигурност, в другарска страна ", споделя Шорена.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР